Největší zábava je Sport , ukážemi ti jak správně trénovat. Chodíš do posilovny a baví tě Kulturistika i informace o výživě. Sleduje také Magazín pro muže a buď v obraze. Kvalitní sportovní potřeby pro sportovce. Nabízíme levné kontaktní čočky za skvělé ceny. Domácí posilovací stroje. Zhlédněte novinky tipy na sázení od Betfair.

Jak správně posilovat?

Směřujte sem všechny dotazy týkajicí se posilování a fitness

Jak správně posilovat?

Nový příspěvekod XbladeEvil v pon 27. čer 2011 12:47:52

Jsem začatečník. Je mi 15. Měřím 191cm a vážím 98kg(!!!). Nikdy předtím jsem se sportu a posilování moc nevěnoval. Doma mám jednu činku (ale zítra jdu dokoupit druhou). Vůbec nevím co mám dělat za cviky, kolik opakování a podobně.

Většinou dělám tohle:
sklapovačky 40x
Zdvihy jednoruček vestoje 50x na každou ruku
Arnoldovy tlaky 30x
Rozpažování 50x (lehnu si a činky zvedám nad sebe)
sedlehy na zemi (první cvik z http://www.f-sport.cz/print.php?id=177)

A to je většinou vše. Asi to bude hodně špatně. :D Ale nikdo mi nevysvětloval jak posilovat. Tak jsem našel na netu nějaké cviky a jel jsem. Ohledně jídla. Jím tak normálně. Teď už nic moc tučného. Hlavně syry (Cottage,...). Dnes jsem si koupil proteinový nápoj. (100% Whey PROTEIN)

Vůbec nevím co to jsou serie apod. :D Byl bych nejradši kdyby jste mi pomohli s posilovacím plánem (co dělat, kolikrát..). Posiluji jen doma . Chtěl bych se zaměřit hlavně na ruky. Protože bych chtěl chodit do boxu. Díky za případné odpovědi
XbladeEvil
Můj první příspěvek!

Zpět na Kulturistika