Největší zábava je Sport , ukážemi ti jak správně trénovat. Chodíš do posilovny a baví tě Kulturistika i informace o výživě. Sleduje také Magazín pro muže a buď v obraze. Kvalitní sportovní potřeby pro sportovce. Nabízíme levné kontaktní čočky za skvělé ceny. Domácí posilovací stroje. Zhlédněte novinky tipy na sázení od Betfair.
Kuba píše:Zdravím, prosím o pomoc s mým plaveckým tréninkem. Chtěl bych se připravit na jedny zkoušky a ze všech disciplín mi největší problém dělá trať 200m. Časový limit je 4:00. Časový limit se zdá být mírný, ale přesto zatím nejsem schopný ho zaplavat. Můj nejlepší výsledek na nejdelší trať kterou jsem schopen uplavat kraulem(100m) je 1:30. Po doplavání této stovky jsem byl vyřízený a asi bych toho už moc uplavat nedokázal. Na kratších tratích nemám absolutně žádný problém- urvu to silou... Na přípravu mám přibližně 3 měsíce s 2-3 tréninky týdně. Jsem mezomorf, hraji závodně fotbal a moje fyzická kondice je na dobré úrovni. Běhám, závodně jsem dělal atletiku,převážně sprint a chodím alespoň dvakrát týdně do posilky. Myslím, že můj problém bude v technice. I když plavu pomalejším tempem,nejsem schopný delší trať zvládnout. Pořád mě to nutí plavat rychleji, abych se "udržel" na hladině a poté nemůžu. Jak byste viděli můj trénink? Měl bych nejdříve naplavat objem,jako je tomu v běhání,a poté se snažit zrychlovat? Nevím,jestli by se to dalo zvládnout za dobu,kterou mám na přípravu. Nebo začínat na uplavání 100 metrů a postupně tuto trať kraulem prodlužoval až na potřebných 200m?
Děkuji za každý návrh nebo radu,klidně i konkrétnější, jak by mohl trénink vypadat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků