Největší zábava je Sport , ukážemi ti jak správně trénovat. Chodíš do posilovny a baví tě Kulturistika i informace o výživě. Sleduje také Magazín pro muže a buď v obraze. Kvalitní sportovní potřeby pro sportovce. Nabízíme levné kontaktní čočky za skvělé ceny. Domácí posilovací stroje. Zhlédněte novinky tipy na sázení od Betfair.

Mám šanci začít v 17ti?

Fotbal

Mám šanci začít v 17ti?

Příspěvekod floppy v pon 20. čer 2011 17:17:27

Ahoj, jako malý jsem hrával asi dva roky fotbal, ale pak jsem přestal, částečně kvůli trenérovi, částěčně kvůli nedostatku vůle...teď mě štve, že jsem toho tedy nechal, protože hraju mizerně, ale žádný klub už mě teď trénovat nebude, protože jsem na to prostě starej. Chci se zeptat - mám ještě v 17ti letech šanci někde začít? Jen tak nějaké tréninky, občas si zahrát, na soutěž už asi ve svém věku můžu zapomenout. Nevíte o něčem v Praze, kde by si chodili zakopat starší začátečníci? Většinou chytám, nebo hraju v obraně - potřeboval bych ale znova natlouct do těla základy, protože moje hra je fakt slabota. :(
Díky.
floppy
Můj první příspěvek!

Re: Mám šanci začít v 17ti?

Příspěvekod lenaluna v úte 08. lis 2011 18:43:01

Proč by ne. Nemusíš zrovna chodit za profesionály, ale stačí jít na hřiště, kde hrají středoškoláci, domluvit se s nimi a začít hrát třeba v obraně. Na soutěže to asi nebude, ale naučit se to můžeš.
Prodávám pelíšek pro psy, tašky pro psy a oblečky pro psy.
lenaluna
Nový člen

Zpět na Fotbal