Největší zábava je Sport , ukážemi ti jak správně trénovat. Chodíš do posilovny a baví tě Kulturistika i informace o výživě. Sleduje také Magazín pro muže a buď v obraze. Kvalitní sportovní potřeby pro sportovce. Nabízíme levné kontaktní čočky za skvělé ceny. Domácí posilovací stroje. Zhlédněte novinky tipy na sázení od Betfair.

Rady do začátku

Směřujte sem všechny dotazy týkajicí se posilování a fitness

Rady do začátku

Nový příspěvekod gIx v úte 03. led 2012 0:11:14

Ahoj chtěl bych od vás pár rad do začátku k posilování a stravě a podobným věcem.
něco o mě :
je mi 20 let
hraju závodně fotbal
do posilovny jsem začal chodit teď

Chtěl bych poradit řevážně ohledně nějaké doplňkové stravy nwm přesně nějaké výživné koktely nebo tak něco popřípadě co by mi pomohlo nabrat nejlépe svalovou hmotu.
Předem říkám, že nějaká strava mě moc nepomůže, jelikož mi nefunguje štítná žláza nemůžu připrat na tuku pouze ve svalové hmotě.
dokazuje to už jen to že měřím 176 cm a vážím 60 kg.
Bavil jsem se trochu s přátely kteří mi dopuručili například creatin.
Byl mi doporučen :
http://www.fitsport.eu/index.php?page=e ... =&pismeno=

a nebo

http://www.fitsport.eu/index.php?page=e ... =&pismeno=

chtěl bych aby jste mi řekli také nějaký názor na tyto 2 creatiny a popřípadě doporučili lepší.
Předem děkuji za odpovědi.
:-)
gIx
Můj první příspěvek!

Re: Rady do začátku

Nový příspěvekod Sportuj v pon 09. led 2012 21:03:32

Na začátku si musíš dát do pořádku základní stravu. Bez správné výživy, nebo žádný smysl konzumovat nějaké doplňky stravy. Doplňky stravy jsou pouze doplňkem. A když nebude v pořádku základní výživa, tak budou stejně k ničemu. Doporučuji tedy nejprve upravit tvoji každodenní stravu. Nevím o jaké přesné potíže se štítnou žlázou se jedná, ale i tak může být tvoje výživa hodně kvalitní.
Sportuj
Administrátor

Zpět na Kulturistika